NetCASE Security Systems

NetCASE Security Systems is gespecialiseerd in advies, installatie en verkoop van hoge kwaliteit CCTV bewakingsapparatuur. Sinds 1998 hebben we honderden objecten voorzien van onze systemen. Wij volgen de voortschrijdende techniek op de voet en zullen dan ook steeds de nieuwste technologieën gebruiken die voorhanden is. NetCASE Security Systems is tevens producent van een eigen lijn CCTV producten die via onze shop aangeschaft kunnen worden. Ons team staat altijd voor u klaar, dus bel of mail ons gerust als u vragen heeft of advies nodig heeft op het gebied van CCTV.

Horeca

Cameratoezicht is eigenlijk niet meer weg te denken uit de moderne horecabedrijven. Of het nu gaat om controle te hebben over uw personeel of het terugkijken van beeldmateriaal nadat er bijvoorbeeld schade is veroorzaakt aan inventaris door derden maar ook het tijdstip waarop leveranciers hun producten leveren, een CCTV systeem maakt controle allemaal een stuk eenvoudiger. Ook buiten de reguliere openingstijden heeft u een prima zicht op uw waardevolle spullen zodat de kans op een succesvolle diefstal en inbraak geminimaliseerd wordt en eventuele daders eenvoudiger opgespoord kunnen worden.

Met een camerasysteem van NetCASE Security Systems neemt u camerabeelden op (eventueel alleen bij beweging) en kijkt u live mee via uw smartphone, tablet of PC. Een compleet systeem bestaat uit infrarood camera’s, een digitale netwerk recorder, bekabeling en één of meerdere monitoren.

Bedrijven

Bedrijfsprocessen in de gaten houden op 1 centrale plek in uw onderneming, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en personele activiteiten monitoren, het zijn maar een paar voorbeelden van wat een NetCASE Security Systems camerasysteem voor uw bedrijf kan betekenen. NetCASE Security Systems is gespecialiseerd in advies, aanleg en onderhoud van moderne CCTV systemen. Wij bezoeken uw bedrijf, bekijken de mogelijkheden en u krijgt van ons een goed, degelijk en vooral eerlijk advies over hoe u een CCTV systeem optimaal kunt gebruiken binnen uw onderneming.

Huisbewaking

Een goed CCTV systeem is iets wat in onze optiek eigenlijk elk huishouden in Nederland zou moeten hebben.

Inbraak is schering en inslag en de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid middels een smartphone even rondom uw huis te kunnen kijken is een geruststellende gedachte. In Nederland worden er ongeveer 65000 inbraken per jaar gepleegd, dat zijn zo’n 175 inbraken per dag. De gemiddelde inbraak duurt minder dan 5 minuten. Vast staat dat het dievengilde objecten met een CCTV systeem liever links laat liggen vooral als er in de buurt ruime alternatieven zijn zonder CCTV systeem. Een CCTV systeem neemt bovendien perfect op en u kunt beelden vaak maandenlang bewaren en terug zien. Allemaal redenen om een goed CCTV systeem aan te schaffen. Voor het aankoopbedrag daarvan hoeft u het echt niet te laten want een goed systeem met 4 camera’s in en rond uw huis heeft u al voor minder dan 500 euro.

Webwinkel

In onze webwinkel vindt u alle producten die u nodig heeft om uw camerabewaking op maat te realiseren. Wij verkopen louter kwaliteitsproducten en geven daarom ook 2 jaar volledige garantie op ons gehele assortiment. Komt u er niet uit? Bel of mail ons, we zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bestel hier on-line: netcase-security.nl of klik op een van de links hierboven